Üdvözölöm honlapomon!

  1968 február 16-án születtem Esztergomban. 1982-től a Debreceni Református Gimnázium tanulója voltam. Itt ismerkedtem meg férjemmel, aki öt gyermekem édesapja. A fotózással való első találkozásom is hozzá köthető. Gimnázium után 1 évig a Zalai tájakon fotózott lent, Lentiben... Tőle tanultam meg a fotográfia alapfolyamatait az exponálástól a laborálásig. Kopaszra nyírt újoncok igazolványképei, harckocsik, terepgyakorlatok... Örültem, amikor mellette lehettem, és érdeklődve figyeltem a munkáját.

Érettségi után szülővárosomban folytattam tanulmányaimat az Esztergomi Tanítóképző Főiskola rajz, vizuális nevelés szakán. Képzőművészeti érdeklődésem erősödését kiváló tanáraimnak Prunkl Jánosnak és Kaposi Endrének köszönhetem. A rajzoláshoz soha nem volt elég önbizalmam és türelmem, de a vizuális élmények mindig nagy hatással voltak rám. A fényképezőgép segítségével és kellő odafigyeléssel próbálok én is másokban hasonló érzéseket kelteni. A minket körülvevő tér rengeteg kétdimenziós képpé bontható. Amikor fotózom ezekből válogatok. Igyekszem azt megmutatni, ami nekem a legjobban tetszik.

A főiskola befejeztével szinte folyamatosan GYES-en voltam. Közben elvégeztem az ELTE TKFK számítástechnika tanári szakát. 2001-ben beiratkoztam a Szellemkép Szabadiskolába, amely egy kreatív fotográfiai képzést nyújtó intézmény. Tanáraink között szerepeltek a kortárs magyar fotóművészet kiváló alakjai, Gulyás Miklós, Illés Barna, Drégely Imre, Telek Balázs, Vékás Magdolna, Szilágyi Sándor fotótörténész, és nem utolsó sorban Fuchs Lehel fotográfus-operatőr az iskola művészeti vezetője.